VAD INGÅR OCH VAD KOSTAR DET?

Min modell bygger inte på fasta paket där kunden är hänvisad att köpa ett visst paket där man begränsar antalet bilder och vad som ska ingå. Jag tycker det är en smula fånigt att redan från start, långt innan fotograferingen tar sin början, begränsa antalet bilder.

 Min modell bygger istället på att jag är lyhörd för kundens önskemål och gör mitt yttersta för att leverera det som kunden önskar. På detta sätt maximerar vi antalet bilder och skapar värde för dig! Om ni istället berättar vad ni söker så lämnar jag en kostnadsfri offert där priset tydligt framgår på förhand. Med den som utgångspunkt har vi sedan möjlighet att diskutera oss fram till den lösning ni söker. På detta sätt får ni en lösning som är skräddarsydd er, med hög kvalitet och där ni vet vad det kommer att kosta.

Alla uppdrag ser olika ut. Det kan handla om heldagsuppdrag där jag fotograferar allt från förberedelser till festkvällen. Jag tar också uppdrag där jag endast fotograferar porträtten eller både vigselakt och porträtt. 

Förutom bildfilerna så har ni möjlighet att beställa allt ifrån förstoringar och mindre kort till böcker. För detta finns en separat prislista! Kontakta mig för att veta mer!