HUR ARBETAR JAG?

Jag tvingar inte in kunden i några fasta mallar eller rutiner. Det viktigaste för mig är att vara lyhörd och att försöka anpassa mig efter kundens önskemål. 

För att åstadkomma detta har jag alltid ett förmöte (på plats eller via telefon/Internet) med alla brudpar. Där tittar vi på bilder och försöker komma fram till vad det vi ska åstadkomma. Vi går även igenom tider och tänkbara fotoplatser för till exempel spännande porträtt. Förmötet hålls i god tid innan vigsel, ibland flera månader innan. En tid efter förmötet återkopplar jag igen för at se om det finns några nya idéer. 

När väl den stora dagen kommer är jag väl förberedd för kommande fotografering. Jag kan därför lägga allt fokus på att fånga de där speciella ögonblicken. 

Efter avslutad fotografering levererar jag bilderna färdiga och klara inom 10 dagar. Det finns stora möjligheter att köpa till förstoringar, böcker och kort. Det ingår även ett onlinegalleri som ni kan sprida till vänner och bekanta. 

Originalfilerna sparas sedan i mitt system med back-up. Ni har därför möjlighet att få ut bilderna på nytt och era bilder förkommer på något sätt. 

Läs mer här >>>

20082016-_S1R1928.jpg