GOD FORTSÄTTNING

 

Ännu ett år har lagts till handlingarna. Men ett slut innebär också en början på något nytt. I samband med detta brukar somliga avge löften, oklart av vilken anledning. Jag är nog inte så förtjust i nyårslöften. Men om jag ändå ska våga mig på något så får det bli att försöka fortsätta vara nyfiken och testa nya grejer.

Att faktiskt tänka nytt och testa nytt tror jag är viktigt. Det är utvecklande och lärorikt och troligtvis ett måste när det kommer till att få en affär att funka. På det rent personliga planet tror jag också det är viktigt. Det är viktigt med nya infall och nya kunskaper. Att stanna innebär, som bekant, att man går bakåt. 

2017 ser spännande ut. Möjligen är frågetecknen något fler än vanligt. Nya presidenter och förflyttade maktbalanser i det stora. I det något mindre så ska det givetvis bli oerhört spännande att följa STIBORs utveckling under året. Eller inte. 

Oavsett vad så ska jag göra mitt bästa för att ta vara på 2017. Ser fram emot att fånga en trevlig ruta, eller två! Passar samtidigt på att tacka kunder, kollegor, samarbetspartners och andra kamrater för ett bra 2016. Vi ses i diket!

 

Peter Lilja

AB Frilansfotograferna i Sverige / Glasriket Foto / Husfoto