Hösten är här!

Nu är det höst. Regn, blåst och rusk. Sommarbröllopens tid är över. Om Du inte redan sett det så söker jag ett spännande höst- eller vinterbröllop att sätta tänderna i. Kanske ett lite annorlunda bröllop som går lite utanför de normala och vanliga rutinerna?

Söker hur som helst en spännande samarbete. Har du idéer - hör av dig!

Glasriket!

Nybro - staden i Glasriket

Eftersom jag finns mitt i Glasriket har det varit naturligt att fotografera en del av det som händer här. Visst är det så att många glasbruk tvingats lägga ned genom åren men det finns fortfarande kreativitet, vilja och engagemang kvar bland de bruk och hyttor som finns kvar. 

Ett bra exempel på detta är SM i Glasblåsning som avgörs varje vår i samband med vernissagehelgen. Där gör glasblåsarna från de olika bruken upp om den åtråvärda titeln. 

Här kommer några bilder från en av dessa tävlingar. 

 

 

På väg mot höst!

Sommaren är som bekant ganska kort.  Årets upplaga är inget undantag. Redan nu är kvällarna mörkare och på morgonen är det nästan lite kyligt. Nu är det bara att hålla ut en sisådär 10 månader så får vi en ny omgång. :-)

Igår var det bröllopsfotografering för hela slanten. Vigsel i vackra Madesjö Kyrka och porträttfoto vid intilliggande Klockareängen. Det återstår några bröllop på årets högsäsong. I början av september  byter jag kust för att bege mig mot Göteborg och ännu en vigsel. Blir säkert spännande med ny miljö och nya möjligheter!

Letar just nu efter ett spännande höst- eller vinterbröllop. Vet du någon som ska gifta sig och är intresserad av att lägga lite krut och omsorg på bilderna får du gärna tipsa dem om ett samarbete med mig!

Sommar och sol!

Visst, det är sommar och sol. Barnen har redan slutat skolan och sprungit ut för ett nytt sommarlov. För mig väntar dock inte sommarlov. Inte än i alla fall. 

För mig väntar en hel del bröllopsfotograferingar under sommaren. Det är kul att konstatera att antalet har blivit fler sedan förra året och att upptagningsområdet växt betydligt. Visst, sydöstra Sverige är fortfarande i majoritet. Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn och Växjö. Men nu har även västkusten tillkommit. Kul och spännande!

I början av juli drar jag till Gotland för Almedalsveckan. Där väntar en sprängfylld vecka fylld med jobb. Kul! Jag var där redan förra året och nu är det alltså dags igen. 

 

Bröllopsfoto

Från och med 2017 har jag en ny prisstruktur på bröllopsfotografering. Jag går helt ifrån alla färdiga "paket" och skräddarsyr istället alla lösningar precis så som brudparet önskar! 

Istället för färdiga paket som styr brudparen gör jag det precis omvända - det är brudparen som bestämmer exakt hur det ska vara och vad som ska ingå. I slutänden blir det både bättre och billigare eftersom man får det som man vill ha istället för något annat. Genom en bra dialog innan fotografering så kan vi tillsammans komma fram till den bästa lösningen. 

Välkommen till Glasriket Foto - en bröllopsfotograf med enbart skräddarsydda lösningar!

Äntligen ny hemsida!

Välkommen till min nya hemsida!